homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Il iubesc pe iubi..dar cred ca si pe "el" :(-6

#96 2008-04-06 02:45:00

skumpi
Vizitator

Re: Il iubesc pe iubi..dar cred ca si pe "el" :(

miruna25 a scris:

Pai ce, ar trebui sa o bata ca sa se desparta? poate sa se poarte super frumos, daca iti dai seama ca nu vezi un viitor impreuna, ce are a face. Nu e nimeni bun sau rau. Asta e situatia. De ce sa i se intoarca roata? nu inteleg, ce crima comite?

nush cum te`ai simti u sa`ti spuna iubitul tau dupa 5 ani k de fapt nu esti ceea ce`si doreste roll sau ma rog

#97 2008-04-06 11:32:28

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

ai dreptate scumpi. la fel si tu andra123. Initial nu am vrut sa ma exprim in legatura cu hotararea lui Naturalbody insa o fac totusi. Exista si femei pe care barbatii le pot tine in frau numai prin sex si bataie. Cand femeii i s-a urat cu binele acel barbat ii ofera o portie de scandal cu palmuieli si dupa aia o partida de sex nebun ca sa fie sigur ca nu il va parasi si uite asa raman impreuna si viata e plina de suspans pentru ca ea traieste cu nivelul adrenalinei ridicat nestiind cand urmeaza bataia si sexul de impacare de dupa. Si uite asa e viata plina de action si super faina. Ce sa faca o astfel de femeie langa un barbat linistit care o respecta? Ar fi prea plictisitor. Poate e si cazul lui natrualbody. Ce iti doresti mai mult decat un barbat care te respecta si se comporta frumos cu tine, nu te inseala si il intereseaza daca esti fericita sau nu? De ce sa dai cu piciorul unei asemenea relatii? Si asta dupa cinci ani? Fa-o insa sunt curioasa sa te vad peste cativa ani, sa ne povestesti atunci cum vor sta lucrurile. Succes.

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#98 2008-04-06 11:40:20

naturalbody
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-11-07

Da se poate sa aveti dreptate. Dar asta simt. Suna urat "roata se intoarce" si se poate sa fie adevarat. Dar mai bine sa incerc decat sa regret ca nu am incercat. am cunoscut eu prieteni care s-au despartit si dupa 9 ani si dupa 6 ani de relatie..si acum sunt foarte fericiti. e prima mea relatie si nu am cu ce sa o compar..

#99 2008-04-06 11:51:12

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

naturalbody a scris:

doar ca ptr A simt ca inima bate mai tare si tresar cand imi trimite mesaje..sau ne vedem..

offtopic cu riscul sa citeasca unii altii ce postez eu...iubesc forumul, si nu am de gand sa ma "cenzurez", mai ales daca nu spun nimic rau...chiar nimic
ontopic acum... multa vreme mi se inmuiau picioarele si mi se invartea stomacul cand il vedeam pe el (ma refer la un anumit tip), iar cu prietenul meu de foarte putine ori am patit lucrul asta...
deci daca era sa ma iau dupa "inima bate tare si picioarele se inmoaie" nu mai eram acum cu iubi meu, eram cu celalalt poate...
parerea mea e ca tresaritul asta cand il vezi e ceva...nush cum sa o numesc, dar nu e iubire...e adrenalina, e curiozitate, e...nush ce e, dar nu e iubire...
diferenta asta am vazut-o la mine.. am stiut ca, chiar daca nu mi se inmoaie picioarele cand il vad sau chiar daca nu simt golul ala in stomac, pe prietenul meu il iubesc frumos...tresarelile pt celalalt sunt doar niste chestii super extra trecatoare...
Asa am gandit eu, asa am ales eu...si nu`mi pare rau, insa pt tine nush ce sa spun...nici o relatie, nici o traire nu e identica cu a altuia...si numai tu poti sa stii ce simti pt fiecare. Imporant e sa te gandesti bine, si sa nu dai cu piciorul la ceva solid si sigur (si frumos) pt ca iti bate inima mai tare 10 secunde cand il vezi pe celalalt...

hjarta

#100 2008-04-06 11:55:41

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

naturalbody a scris:

Da se poate sa aveti dreptate. Dar asta simt. Suna urat "roata se intoarce" si se poate sa fie adevarat. Dar mai bine sa incerc decat sa regret ca nu am incercat. am cunoscut eu prieteni care s-au despartit si dupa 9 ani si dupa 6 ani de relatie..si acum sunt foarte fericiti. e prima mea relatie si nu am cu ce sa o compar..

de asta spun, poate nu e bine cum am facut eu (repet: eu nu regret)
e cu 2 taishuri aici: ramai cu actualul si e inevitabil sa te gandesti "oare cum ar fi fost daca"...dar daca il iubesti, ramai doar cu intrebarea si nu te intereseaza prea tare cum ar fi fost daca...
sau
te desparti si esti cu celalalt...dar daca nu merge? atunci pierzi o relatie de ani de zile, pierzi o chestie care a durat ani de zile sa o construiti impreuna, pierzi o persoana care te iubeste cu adevarat...
tu trebuie sa le pui bine in balanta si de abia apoi sa iei o hotarare

hjarta

Publicitate

loading...

#101 2008-04-06 14:45:53

ana_18
Full member
De la: galati
Inregistrat: 2007-11-27

pot spune k si eu am patit acelasi lucru cu si naturalbody..sau asemanator. adica acum 3 ani(aprope) am avut o "relatie"(adik aproape o relatie) cu cineva..relatie care a ajuns destul de departe..adik la relatii sexuale..eu fiind virgina atunci am pus suflet si mi a pasat de ceea c se intamplase, insa am avut nenorocul ca lui sa nu ii pese de mine si sa urmareasca doar sexul..nu a tinut mult relatia asta..am rupt orice legatura cu el si l am cunoscut p ubi meu cu care sunt de 1 an jumate. ideea este k eu sunt inca la liceu si respectivul de asemenea(in acelasi liceu,clase alaturate)..si acum cateva luni aflasem id lui si i am dat add p mess...si din conversatia de p mess nu stiu c s a intamplat dar cred k reaparusera vechile sentimente..am ajuns sa merg la el si sa ajungem destul de departe..urmand la intamplarea sa se repete dupa un nr de zile.. ubi meu insa a aflat.la inceput nu aflase tot (stia doar k am fost la el)..am incercat sa ii ascund restul intamplarii...(cu celalalt nemaivorbind deloc)dar in cele din urma am ajuns sa ii marturisesc eu toate cele intamplate..a suferit mult insa ma iubesa nes[us de mult si nu arenuntat la mine desi il inselasem. de atunci de cand  aflat totul(acum 2 luni)am hotarat sa nu ami dicutam despre asta..sa stergem cu buretele insa el inca sufera pt k nu gaseste raspunsul  al interbare "de ce?"(m am dus la respectivul tip)cu toate k il iubeam pe el..eu nu am stiut c sa ii raspund stunci sh nici acum nu stiu..il iubesc..stie si el k il iubesc dar il iubeam sh atunci sh de aceea nu poate intelege dc am facut atunci asta si dc nu as mai face-o si acum...??? eu il iubesc nespus de mult acum...el e minunat se poarta ireprosabil cu mine...insa eu tot nu stiu c sa i raspund...gratergrater

Ultima oara a fost editat de ana_18 (2008-04-06 14:46:47)

#102 2008-04-06 15:35:59

miruna25
Full member
Inregistrat: 2007-01-28

skumpi a scris:

miruna25 a scris:

Pai ce, ar trebui sa o bata ca sa se desparta? poate sa se poarte super frumos, daca iti dai seama ca nu vezi un viitor impreuna, ce are a face. Nu e nimeni bun sau rau. Asta e situatia. De ce sa i se intoarca roata? nu inteleg, ce crima comite?

nush cum te`ai simti u sa`ti spuna iubitul tau dupa 5 ani k de fapt nu esti ceea ce`si doreste roll sau ma rog

Pai m-as simit ingrozitor, cum sa ma simt. Dar tu cum te-ai simiti daca iubitul tau ar sta cu tine din mila, cand el de fapt nu te mai iubeste? Nu mi se pare suficient argumentul ca e baiat bun. Daca nu iubesti, ce sa faci? Nu e ca iti trebuie bataie, dar iti trebuie sentimente. Altfel o viata impreuna poate sa fie un chin.
SI for your info, asta i s-a intamplat si fratelui meu--prietena lui de 8 ani, s-a despartit de el, pt ca si-a dat seama ca nu-l iubea. Bineinteles ca a suferit, si mie mi s-a rupt inima, dar...o viata impreuna, cand nu e iubire, e mai rau. Daca aveau copii, si ea se apuca sa-l insele, cum era? Acuma e cu altcineva si e foarte fericit.

Always remember that true beauty comes from within: from within bottles, jars, compacts, and tubes :-).

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.