|
Nu esti logat.
Il iubesc pe iubi..dar cred ca si pe "el" :(-6#96 2008-04-06 02:45:00
Re: Il iubesc pe iubi..dar cred ca si pe "el" :(
nush cum te`ai simti u sa`ti spuna iubitul tau dupa 5 ani k de fapt nu esti ceea ce`si doreste sau ma rog #97 2008-04-06 11:32:28
Re: Il iubesc pe iubi..dar cred ca si pe "el" :(ai dreptate scumpi. la fel si tu andra123. Initial nu am vrut sa ma exprim in legatura cu hotararea lui Naturalbody insa o fac totusi. Exista si femei pe care barbatii le pot tine in frau numai prin sex si bataie. Cand femeii i s-a urat cu binele acel barbat ii ofera o portie de scandal cu palmuieli si dupa aia o partida de sex nebun ca sa fie sigur ca nu il va parasi si uite asa raman impreuna si viata e plina de suspans pentru ca ea traieste cu nivelul adrenalinei ridicat nestiind cand urmeaza bataia si sexul de impacare de dupa. Si uite asa e viata plina de action si super faina. Ce sa faca o astfel de femeie langa un barbat linistit care o respecta? Ar fi prea plictisitor. Poate e si cazul lui natrualbody. Ce iti doresti mai mult decat un barbat care te respecta si se comporta frumos cu tine, nu te inseala si il intereseaza daca esti fericita sau nu? De ce sa dai cu piciorul unei asemenea relatii? Si asta dupa cinci ani? Fa-o insa sunt curioasa sa te vad peste cativa ani, sa ne povestesti atunci cum vor sta lucrurile. Succes. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #98 2008-04-06 11:40:20
Re: Il iubesc pe iubi..dar cred ca si pe "el" :(Da se poate sa aveti dreptate. Dar asta simt. Suna urat "roata se intoarce" si se poate sa fie adevarat. Dar mai bine sa incerc decat sa regret ca nu am incercat. am cunoscut eu prieteni care s-au despartit si dupa 9 ani si dupa 6 ani de relatie..si acum sunt foarte fericiti. e prima mea relatie si nu am cu ce sa o compar.. Offline #99 2008-04-06 11:51:12
cu riscul sa citeasca unii altii ce postez eu...iubesc forumul, si nu am de gand sa ma "cenzurez", mai ales daca nu spun nimic rau...chiar nimic Offline #100 2008-04-06 11:55:41
de asta spun, poate nu e bine cum am facut eu (repet: eu nu regret) Offline Publicitateloading...
#101 2008-04-06 14:45:53
Re: Il iubesc pe iubi..dar cred ca si pe "el" :(pot spune k si eu am patit acelasi lucru cu si naturalbody..sau asemanator. adica acum 3 ani(aprope) am avut o "relatie"(adik aproape o relatie) cu cineva..relatie care a ajuns destul de departe..adik la relatii sexuale..eu fiind virgina atunci am pus suflet si mi a pasat de ceea c se intamplase, insa am avut nenorocul ca lui sa nu ii pese de mine si sa urmareasca doar sexul..nu a tinut mult relatia asta..am rupt orice legatura cu el si l am cunoscut p ubi meu cu care sunt de 1 an jumate. ideea este k eu sunt inca la liceu si respectivul de asemenea(in acelasi liceu,clase alaturate)..si acum cateva luni aflasem id lui si i am dat add p mess...si din conversatia de p mess nu stiu c s a intamplat dar cred k reaparusera vechile sentimente..am ajuns sa merg la el si sa ajungem destul de departe..urmand la intamplarea sa se repete dupa un nr de zile.. ubi meu insa a aflat.la inceput nu aflase tot (stia doar k am fost la el)..am incercat sa ii ascund restul intamplarii...(cu celalalt nemaivorbind deloc)dar in cele din urma am ajuns sa ii marturisesc eu toate cele intamplate..a suferit mult insa ma iubesa nes[us de mult si nu arenuntat la mine desi il inselasem. de atunci de cand aflat totul(acum 2 luni)am hotarat sa nu ami dicutam despre asta..sa stergem cu buretele insa el inca sufera pt k nu gaseste raspunsul al interbare "de ce?"(m am dus la respectivul tip)cu toate k il iubeam pe el..eu nu am stiut c sa ii raspund stunci sh nici acum nu stiu..il iubesc..stie si el k il iubesc dar il iubeam sh atunci sh de aceea nu poate intelege dc am facut atunci asta si dc nu as mai face-o si acum...??? eu il iubesc nespus de mult acum...el e minunat se poarta ireprosabil cu mine...insa eu tot nu stiu c sa i raspund... Ultima oara a fost editat de ana_18 (2008-04-06 14:46:47) Offline #102 2008-04-06 15:35:59
Pai m-as simit ingrozitor, cum sa ma simt. Dar tu cum te-ai simiti daca iubitul tau ar sta cu tine din mila, cand el de fapt nu te mai iubeste? Nu mi se pare suficient argumentul ca e baiat bun. Daca nu iubesti, ce sa faci? Nu e ca iti trebuie bataie, dar iti trebuie sentimente. Altfel o viata impreuna poate sa fie un chin. Always remember that true beauty comes from within: from within bottles, jars, compacts, and tubes :-). Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|